Vasyli såler

 
Nå får du som pasient ved Fyllingsdalen Fysioterapi mulighet til å få tilpasset dynamiske såler fra Vasyli. Dette for å lindre dine plager med føtter. Enten det dreier seg om smerter i fot, ankel, kne, hofte eller rygg.
 
Behovet for såler blir individuelt vurdert for hver enkelt pasient. Gjennom fotanalyse og ulike tester kan det vise seg å bli aktuelt med såler for at akkurat dine plager skal forsvinne.

Vasyli:

De fleste moderne underlag og sko er harde og flate. Så isteden for å gå på mykt underlag som tilpasser seg fotens naturlige form og kurve, går vi nå på betonggulv og asfalt som tvinger våre føtter til å flate ut.

I dag blir sko masseprodusert til å passe en gjennomsnittsfot. Folk er imidlertid sunnere og mer aktive enn noen sinne og derfor blir våre føtter utsatt for større belastninger, samtidig som vi går i sko som passar foten dårlig. Føttenes naturleg form kan ikkje fordele kroppsvekt og støt fra underlaget blir ført tilbake opp gjennom beina og utsett ledd for ugunstig belastning.

Vasylis er utviklet for å gi naturleg støtte under føttene. Sålene gir god langtidsstøtte og reduserer trøtthet ved å støtte hele foten og å omfordele vekt og trykk jevnt. Stabiliteten gir din kropp mulighet til å fungere på den måten den er skapt til. De er brukervennlige og kan flyttes fra sko til sko. Det er også mulig å lage til egen såle for hælsmerter som for eksempel plantarfascitt, samt 3/4 såler for mindre type sko som støvletter/pensko etc.

Tilpassing:

Vasyli er prefabrikkerte såler som varmes og tilpasses til din fot. Vasyli kan klippe til, rettes til med kiler og pelotter, formes og bli endret til din fot.